O NAMA

Plesni centar VERO – obuka društvenih, klasičnih, latinoameričkih i modernih plesova. Osnovan je 2005. godine iz prevelike ljubavi i želje da se ples i plesna kultura približi svim nivoima društva i od tada je kroz njega prošlo više hiljada zadovoljih polaznika.

Plesni centar se nalazi na više lokacija u Novom Sadu (Centar, Grbavica, Detelinara,Klisa,…), u Kovilju, Šajkašu, Đurđevu, Rumenki, Bačkom Jarku,…ili u vašem mestu.

Ples, još u najmlađem dobu, stvara zdrav i prirodan odnos između polova, razvija osećaj estetike i kulture ponašanja . U Plesnom centru“VERO” od samog osnivanja pa do danas rade takmičari saveznog ranga u sportskom plesu, pod nadzorom sertifikovanog trenera , bivšeg Saveznog takmičara, sa iskustvom dužim od 25 godina trenerskog rada sa decom, Robert Boba Štefanides.
Pored metodičkog rada i adekvatne demonstracije, garantujemo kvalitetnu plesnu obuku koja će ujedno popraviti vaše držanje i liniju tela, poboljšati kondiciju, učiniti da steknete više samopouzdanja, i to sve kroz zabavu i uživanje.
Naš cilj je da kroz PLES postignete potpunu opuštenost i osećaj slobode, tj. da stvorite Vašu sopstvenu Oazu koja se ne može prepričati, ali se može OTPLESATI.
Savremeni način života ne ostavlja mnogo vremena za opuštanje pa ukoliko volite muziku, igru i druženje, trebalo bi da se bavite plesom, jer znajte nikada nije kasno da napravite svoj prvi plesni korak.

ZNAČAJ PLESA:
Obzirom da ples sinhrono opterećuje gotovo celokupnu muskulaturu, svrstava se u bazne sportove, i njegov značaj je višestruk na:

OPŠTE ZDRAVLJE
1. Sagoreva kalorije;
2. Poboljšava cirkulaciju i
3. Smanjuje stres.

NERVNI SISTEM
1. Smanjuje rizik od demencije;
2. Podiže nivo serotonina i
3. Oslobađa endorfin.

TELO
1. Poboljšava tonus mišića;
2. Povećava snagu i
3. Poboljšava držanje.

KOORDINACIJU

1. Poboljšava ravnotežu;
2. Povećava fleksibilnost;
3. Povećava okretnost.

EMOCIJE
1. Doprinosi sklapanju novih poznanstava;
2. Povećava samopouzdanje;
3. Povećava energiju.

Sa iskrenom željom da i narednim polaznicima olakšamo i ulepšamo plesno podučavanje, čekamo Vas da se upoznamo i zajedno uplovimo u svet plesa.

VERO team

ROBERT ŠTEFANIDES-BOBA – operativni trener plesa sa dugogodišnjim plesnim i trenerskim iskustvom, koji je iz životne strasti prema plesu učestvovao u osnivanju Plesnog kluba VERO. Poznat je po strpljenju, ohrabrenju i njegovoj ljubavi prema plesu u radu sa polaznicima i kao takav obučio je veliki broj polaznika.
SOFIJA GAJIĆ –profesor fizičkog vaspitanja, glavni kondicioni trener koju odlikuje sistematičan I profesionalan pristup u radu sa polaznicima.
KATARINA OBRENOVIĆ– instruktor asistent sa dugogodišnjim plesnim i trenerskim iskustvom koja u svom radu akcenat daje pedagoškom pristupu deci predškolskog i školskog uzrasta.
VESNA ŠTEFANIDES – instruktor asistent sa desetogodišnjim iskustvom u radu sa decom predškolskog školskog i uzrasta.
JOVANA ANTANASIJEVIĆ – instruktor sa dugogodišnjim plesnim iskustvom koju odlikuje posvećenost i strpljenje u obuci dece predškolskog i školskog uzrasta.