ŠKOLA PLESA

…KOMUNICIRAJTE I VI PLEŠUĆI
Da bi ste naučili da plešete, važna je samo vaša volja, a za ostalo ćemo se mi pobrinuti….

PROGRAM

1.DECA

a) Program za najmlađe (4-7 godina)

 

 

Ovim programom uz igru, zabavu i šalu nastojimo da uvedemo vaše dete u svet plesa, kroz brojne dečije igre: patkica, aram zam zam, tequila,kaubojska polka,…i osnovne korake engleskog valcera, diska i ča ča ča.

 

b)Program za školarce (7-15 godina)

 

 

Ovom programu poklanjamo izuzetnu pažnju, jer nastojimo da se vaše dete fizički razvije, da se putem pokreta izrazi i da oseti ritam kroz mnogobrojne društvene, klasične i latinoameričke plesove: makarena, pranje veša, tvist, čarlston, … ča ča ča, engleski valcer, rumba, samba,…

 

2.ODRASLI

a)Program za odrasle (18+ …godina)

 

Program za odrasle je odličan vid rekreacije koji će Vam pomoći da se opustite, razonodite i uživate u dobroj muzici i društvu.

 

3.INDIVIDUALNI PROGRAM

a) Program za par ili pojedinca

 

Pruža Vam mogućnost da ostvarite svoje lične ciljeve u plesu, koncipiran tako da zadovolji vaše lične potrebe u vreme koje Vama najviše odgovara.
Prijavite se sa partnerom i podelite troškove, ili pak naučite pojedinačno da plešete sa našim instruktorima.

 

b) Program za mladence

 

 

Ovim programom nastojimo da vaš prvi ples bude nezaboravan i jedinstven. Pripremićemo Vam koreografiju koja vam najviše pristaje uz vašu omiljenu melodiju, a sve su popularniji plesovi mladenaca sa roditeljima … zato im priuštite to zadovoljstvo!!!

 

c) Program za organizacije

 

 

Ovaj program je namenjen organizacijama gde se pruža mogućnost zaposlenima da ovladaju osnovnim plesovima, koji spadaju u opštu kulturu i poslovni bonton,  a samim tim na banketima i proslavama zablistali na podijumu.

 

 

SPORTSKI PLES

1.Standardni plesovi

 

 

-osnovna odlika ovih plesova je dinamično kretanje, gde su noge nosioci tela i osnov kretanja. Ono što ga karakteriše jeste zamah, dinamika, lakoća, oblik i lepota. U njih spadaju:
• Engleski valcer
• Tango
• Bečki valcer
• Slowfox (Sloufox)
• Quickstep (Kvikstep)

2. Latinoamerički plesovi

 

 

– ove plesove odlikuje izraženo gibanje kukova, lepršavi stil i strastveni zanos…a sve sa ciljem da kroz pokret i muziku izrazimo: ljubav, strast,…
• Cha cha cha (Ča ča ča)
• Rumba
• Samba
• Jive (Džajv)
• Paso doble (Pasodobl)

 

3. Formacija

 

 

– atraktivna plesna disciplina koju mogu da čine muškarci i žene ili pak samo žene i to u dve kategorije: standardna u kojoj se prepliću koraci standardnih plesova sa varijacijama; i latino formacija u kojoj se prepliću latino-američki plesovi sa varijacijama.

OPUSTITE SE I PREPUSTITE A NAŠE JE DA VAM OMOGUĆIMO DA SVAKI PLESNI KORAK BUDE ZA VAS PRAVO UŽIVANJE!!!